Hirdetés

Elképesztően sokba kerülhet a Huawei Mate 20 Pro



|

A legutóbbi szivárgások alapján nagyjából 360 000 forintba kerül majd a Huawei következő zászlóshajója.

Hirdetés

A Huawei Mate 20 és Mate 20 Pro készülékeiről rengeteg szivárgás került már elő az elmúlt hetekben. Gyakorlatilag mindent tudunk, de az árazásról eddig nem igazán beszélt senki. Egy névtelen szivárogtató most ezeket az információkat is pótolta. 

Hirdetés

A szivárogtató svájci frankban megadott, nettó árakat közölt, vagyis a bruttó kereskedelmi ár a listában látható értékeknél magasabb lesz. 

Rövid számolgatás után kiderül, hogy a Huawei Mate 20 vételára nagyjából 288 000 forint lesz, és ez a modell nem lesz kapható Európa többségében. Ahol igen, ott 128 GB tárhellyel, kék, fekete és Twilight színekben lesz vihető. 

Az igazi zászlóshajót jelentő Mate 20 Pro vételára elvileg 360 000 forint környékén alakul. Ezért 128 GB tárhely és 6 GB RAM jár, illetve az androidos mezőny első 7 nm-es lapkája. Ez is fekete, kék és Twilight színekben lesz elérhető. A hivatalos számokra persze egészen október 16-ig kell várnunk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.