Hirdetés

Elkészült a teljesebb élményt nyújtó Huawei Petal Search és Docs



|

Újabb szoftveres megoldásokat villantott a Huawei azért, hogy a HMS-alapú készülékek felhasználói a lehető legjobb élményt kapják.

Hirdetés

A Huawei a legutóbbi rendezvényén számos érdekes terméket mutatott, és ha meglenne a Google-támogatása, akkor ezekért valószínűleg megőrülnének az emberek. Az amerikai korlátozások miatt azonban nyugaton félénken vágnak bele új Huawei mobil vásárlásába. Persze ez nem jelenti, hogy ne volnának jók az eszközök, és ne válnának egyre jobbá: a cég be is mutatta a Petal Search keresőt, a Petal Maps térképet és a Huawei Docs csomagot. 

Hirdetés

A Petal Search azért készült, hogy a HMS-alapú készülékek felhasználói a lehető legjobb élményt kapják, többek között azokat az alkalmazásokat is gyorsan és egyszerűen megtalálják és le tudják tölteni, amelyek nem érhetők még el az AppGallery kínálatából.

A Petal Search több mint 170 országban működik, és több mint 50 nyelvet támogat, a kép- és hangalapú keresés is megoldott. Ezen felül a Petal Maps a navigáció terén újít a Huawei platformján, a térképeket a TomTom adja, és több mint 140 országot sikerült már lefedni. 

A Huawei Docs közben több mint 50 féle dokumentumtípust kezel, ezek között PDF-et is. Kínában feltehetően elképesztően népszerűek lesznek ezek a szolgáltatások, hiszen ott a Google nem vethette meg a lábát. Máshol viszont a szakértők szerint így is nehéz dolga lesz a Huawei-nek, amelyet nemrég már Svédország is kitiltott az 5G-s hálózatából és infrastruktúrájából. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.