Hirdetés

Jönnek az új MacBook Pro gépek, ilyen méretben lesznek elérhetőek



|

Ez pedig azt jelentheti, hogy közel lehet már az Apple új masináinak megjelenése.

Hirdetés

Már korábban is szóltak pletykák arról, hogy valamikor a jövőben az Apple piacra dobhat egy 14 és egy 16 hüvelykes képernyővel rendelkező MacBook Prót, de sajnos a hivatalos bemutató még várat magára, így jelenleg leginkább csak ilyen-olyan helyről származó információkra támaszkodhatunk.

Várhatóan elég sok új terméket leleplez majd idén ősszel az almás vállalat, és egyre valószínűbbnek tűnik, hogy a két új MacBook is köztük lesz.

Hirdetés

Az a hír járja, hogy a két friss MacBook Pro már mini-LED kijelzővel debütálhat, de megújult dizájnt és egy jóval erősebb chipet is kaphatnak a vásárlók. Nem olyan sokára pedig talán már hivatalos forrásokból értesülhetünk ezekről az infókról, ugyanis a DigiTimes beszámolója szerint kezdetét vette a két új gép tömeggyártása, a cél pedig az lehet, hogy novemberig akár havi 800 ezer masinát is képesek lehessenek leszállítani.

Az egyelőre biztosnak tűnik, hogy az Apple új cuccokat fog mutogatni nekünk az ősszel, viszont lehet, hogy csak a vadonatúj iPhone-ok bemutatását követően kerülhetnek a reflektorfénybe a friss MacBookok. Persze az sem kizárt, hogy egyetlen rendezvény keretén belül minden újdonságról beszámol majd az almás vállalat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.