Hirdetés

Elkezdődött az 512 GB-os okostelefonok kora



|

A Huawei Mate RS nem csak ilyen téren kivételes: két ujjlenyomat-olvasója (az egyik a kijelzőben) és mikrokapszulás hűtőtechnológiája is van.

Hirdetés

Részletes összefoglalónkban tegnap megnéztük, hogy mit tud a Huawei P20, a P20 Pro és a Porsche Design márkajelzéssel készült Huawei Mate RS. Mindegyik okostelefon különleges, de leginkább az utolsó az. 

Hirdetés

Mit kapunk 2095 euróért? A 40 megapixeles kamerát is magába foglaló tripla kamerarendszer mellett 6 GB RAM-ot és 512 GB tárhelyet. Bár volt már 6 és 8 GB RAM-mal szerelt készülék, ennyi tárhelyet még egy sem kínált. A Samsung decemberben kezdte el az 512 GB-os flash memóriachipek sorozatgyártását, és a Mate RS-ben elsőként jelent meg az ekkora tárhely. Ez több, mint amit sok ultrabook kínál. 

A Mate RS azonban még egy drága laptopnál is többe kerül. Jár még a magas árért valami extra, leszámítva a Porsche Design márkajelzést? Igen: a Mate RS-nek nem csak a hátlapjára tettek ujjlenyomat-olvasót, hanem a kijelzőjében is van egy második (ezzel pedig megelőzte a Samsungot a Huawei, még ha nem is lesz tömegtermék ebből a modellből). Ez úgy működik, hogy ha fölé tartjuk az ujjunkat, akkor megmutatja a zárolt kijelzőn az értesítéseket is. Szintén különlegesség még a mikrokapszulás PCM hűtőtechnológia - ilyen téren is első a Mate RS. 

Vajon trend lesz az 512 GB-os tárhelyből? Szinte biztosan, hiszen lassan beköszönt a 4K@60fps kora. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.