Hirdetés

Elmarad a Galaxy Unpacked, törölte a Samsung a Galaxy S21 FE-t?



|

A jelek szerint akkora a kereslet a hajtogatható mobilok iránt, hogy nem akarják megzavarni a gyártósort egy új modellel.

Hirdetés

Eredetileg augusztusban, a Galaxy Z Fold 3 és a Galaxy Z Flip 3 társaságában kellett volna bemutatkoznia a Galaxy S21 FE, vagyis Fan Edition modellnek, ami elméletben ugyanazt a prémium felhasználói élményt kínálja, mint a hagyományos kiadás, csak jóval alacsonyabb áron.

Az azóta eltelt több mint egy hónap során több oldalról is megerősítették, hogy készül a telefon, de a legfrissebb hírek szerint hiába vártunk rá.

Hirdetés

Néhány nappal ezelőtt került fel a modell a Google AR Core támogatási oldalra, ami elméletben azt jelenti, hogy készen áll a kiadásra, egy dél-koreai forrás szerint azonban a Samsung ma törölte az októberre tervezett bemutatót, és ezzel együtt magát a telefont is. Ennek oka, hogy a vártnál jobban fogynak a Fold 3 modellek.

A chiphiány továbbra is komoly problémákat okoz a Samsungnak, a Galaxy S21 FE pedig ugyanazt a Snapdragon 888-as chipet kapta volna, mint amit a jóval nagyobb árréssel értékesített Galaxy Z Fold 3 is használ, így aztán a gyártási kapacitás kárára érkezhetett volna büdzsé modell, és mivel a chip egyébként is limitált számban áll rendelkezésre, várhatóan a Galaxy S21 FE ára is nőtt volna.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.