Hirdetés

Előbb érkezhet a következő iPhone



|

Egy elemző szerint idén nem kell a tavalyihoz hasonló csúszással számolni, azaz a korábbi menetrend szerint futnak majd be az almás mobilok.

Hirdetés

Az Apple rajongói minden évben izgatottan várják a szeptembert, mivel általában ez az a hónap, amikor a cupertinóiak leleplezik a legújabb iPhone-okat. Tavaly viszont a koronavírus ebbe is belerondított, így végül csak október végén kezdődött el az iPhone 12 és az iPhone 12 Pro értékesítése, míg az iPhone 12 mini és a 12 Pro Max piacra dobása egészen novemberig tolódott.

Egy új jelentés szerint azonban idén már visszatérhet a békebeli állapot. Daniel Ives, a Wedbush elemzője beszállítói forrásokból úgy értesült, hogy 2021-ben nem lesz csúszás, azaz szeptemberi rajttal számolhatunk. Ives besúgói szerint az Apple szeptember harmadik hetében kezdheti árulni az iPhone 13-szériát, az elemző ugyanakkor azt is hozzáfűzi, hogy az előre nem látható változtatások kitolhatják az egyes modellek megjelenését.

Hirdetés

Csaknem fél évvel az őszi szezon előtt persze még ezzel együtt is illik némi szkepticizmussal kezelni az ilyen jóslatokat, hiszen a tomboló pandémia közepette valószínűleg Cupertinóban sem tenné senki a nyakát arra, hogy minden a jelenlegi tervek szerint alakul. Ami azt illeti, egyelőre magukról az iPhone-okról sem tudni sokat: nemrég szárnyra kaptak a pletykák az 1 TB-os tárhelyről és a mindig aktív kijelzőről is, de nagyon messze van még a rajt ahhoz, hogy bárki biztosat mondhasson.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.