Hirdetés

Élőben is lekapták a Samsung Galaxy S9-et



|

Nem sok újdonságot árulnak el a mostani fotók, de legalább már az igazi készülékről is vannak képek. És jött néhány nagyfelbontású is, továbbá kiszivárogtak az euróban számolt vételárak.

Hirdetés

A Samsung Galaxy S9 és Galaxy S9+ okostelefonokról már szinte minden kiszivárgott, és most végre élőképen is látható az új zászlóshajók egyike. A Galaxy S9-ről került elő két fotó, bár elképzelhető, hogy ez valamilyen mérnöki minta, figyelembe véve a matricákat. 

Hirdetés

A fotók semmi olyat nem árulnak el, amit a legutóbbi nagy szivárgásokból ne tudtunk volna meg. Külsőleg igazából csak az ujjlenyomat-olvasó elhelyezése és a valamivel apróbb alsó kijelzőkeret különbözteti meg a tavalyi modelltől az újat. 

A képek forrása egyébként Vietnam: itt készülnek többek között az amerikai piacra szánt modellek, amelyeket az FCC is listázott. 

Egyre több olyan beszámoló bukkan fel továbbá különböző helyeken (például a Redditen), amely szerint már többeknek lehetősége nyílt élőben is megnézni és kipróbálni az új modelleket. A visszajelzések szerint forradalmi változások nem lesznek, de azért bőven kapunk tetszetős fejlesztéseket (mint a különleges, változtatható rekeszértékű kamera vagy a sokkal jobb sztereó hangszórók). Természetesen ahogy felkapják ezeket a beszámolókat, rövid időn belül mind eltűnik. 

Frissítés: itt vannak a nagyfelbontású, renderelt képek is.

Frissítés #2: az euróban számolt vételárak is megvannak. 841 és 997 euró lesz a két új zászlóshajó. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.