Hirdetés

Élőben követheted a macskádat a Tractive új kütyüjével



|

Indulhat a Cirmi Kalandjai valóságshow.

Hirdetés

A macskák a szabadság szülöttei: ha engedjük nekik, naphosszat róják a környéket, olyan magaslatokat (kerítések, fák, háztetők) hódítva meg, amiről a gödörásásban jeleskedő kutyák többsége még csak álmodni sem mer.

Ez persze magával vonja, hogy nem könnyű szemmel tartani a cicákat, hiszen akár kilométerekre is elcsatangolhatnak az otthonuktól. Az osztrák Tractive azonban elhozta a megoldást, a sógorok nemrég bemutatott trackerével ugyanis akár élőben is követhetjük a kedvencünk kalandjait.

Hirdetés

A nyakörvként viselhető, mindössze 35 grammos Tractive GPS CAT 4 műholdas helymeghatározás alapján, 2-3 másodpercenként frissülő térképen mutatja meg a macska útját, az adatokat pedig az egész családdal és az ismerősökkel is megoszthatjuk. A tracker akár 7 napig is bírhatja egy feltöltéssel, így nem kell folyton az akku miatt aggódnunk.

Az eszköz részletes statisztikákkal szolgál a cica mozgással és pihenéssel töltött idejéről, a térképen pedig eltérő színnel jelöli a leggyakrabban felkeresett helyeket és útvonalakat. A Tractive még egy globális eredménytáblát is felállított, amely megmutatja, hogy mennyit mozog a macskánk a fajtársaihoz képest. A gyártó szerint ez a szórakoztató faktor mellett akár arra is jó lehet, hogy időben kiszúrjuk, ha valami gond van az állattal.

Maga a követő mindössze 19 400 forintba kerül, a használatához szükséges szolgáltatásért viszont csomagtól függően havi 1205-1375 forintot kell fizetnünk. Ha viszont inkább kutyás típusok vagyunk, akkor sincs gond, mivel ilyen változat is készült a kütyüből, erre 16 900 forintért  (plusz előfizetési díj) csaphatunk le.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.