Hirdetés

Előfizetéssel működik egy új fejlesztésű motoros légzsák mellény



|

A Klim vállalat szokatlan árazással dobta piacra a legújabb termékét.

Hirdetés

Kétségtelenül veszélyes a megfelelő biztonsági eszközök és felszerelés nélkül motorozni, viszont már remek technológiai fejlesztéseknek köszönhetően többféle légzsák mellény is a motorosok rendelkezésére is áll. A Klim számos ilyen eszközt gyárt és forgalmaz, viszont a legújabb termékük megfelelő használatát furcsa módon előfizetéses rendszerhez kötötte. Nyilvánvalóan egyedi, viszont kicsit sem felhasználóbarát így biztonsági felszerelést áruba bocsátani.

Hirdetés

Az Ai-1 modell ugyanis csak abban az esetben működik, hogy ha annak tulajdonosa a mellény alapárán felül még előfizet a biztonsági rendszerre - vagyis enélkül nem nyílik ki a légzsák, és teljesen haszontalan a termék. Az Ai-1 rendszerét az In&Motion vállalat fejlesztette, a beépített szenzorok felismerik a balesetet, és nyitják a légzsákot. Persze csak akkor, hogyha a mellényhez tartozó mobilos társalkalmazásban a felhasználó "feloldotta" ezt a lehetőséget.

A mellény alapból 400 dollárba (adóval kb. 143 ezer forintba) kerül, ezen felül pedig három opció közül lehet választani, hogy megfelelően működjön a biztonsági rendszer. Újabb 400 dollárért véglegesen feloldható a korlátozás, viszont lehet 120 dollár/év és 12 dollár/hónap előfizetési módot is választani. Amennyiben nem fizet elő valaki egyik opcióra sem, a vállalat automatikusan deaktiválja a mellényt. A fizetés pótlására a cég 30 napos türelmi időt ad.

Az Ai-1 modellről további infók a Klim hivatalos honlapján találhatók.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.