Hirdetés

Előfizetői kincsek: Evolveo FitBand B2



|

Jó üzemidőt és hatékony működést kínál az Evolveo aktivitásmérője kedvező áron. A kütyüt ajándékba adjuk a PC World Prémium I. csomag előfizetőinek.

Hirdetés

Hatalmas kínálatból választhat az, aki aktivitásmérőre vágyik. Az Evolveo modellje kedvező ára miatt azonnal felkeltette érdeklődésünket, kézbe véve pedig meglepően gazdag funkcionalitással találkoztunk. A csomagolásban két különböző szíjat találunk, így mindennap választhatunk, hogy vajon a fekete vagy a türkiz színű műanyag karperec illik-e jobban az öltözékünkhöz. Mivel nem bőr, bírja a víz alá merülést is, főként, hogy a központi egység IP67-minősítést kapott.

Hirdetés

Az apró, monokróm OLED-kijelzővel felszerelt modulba ugyan nem került GPS, ám képes pulzus- és vérnyomásmérésre, lépésszámlálásra, távolság- és kalóriamérésre, és akár az alvásunk minőségét is megfigyelhetjük vele. Természetesen a legtöbb esetben egy viszonyítási értéket kapunk, de ez nincs másként a többi modellnél sem, az alvásminőséget például egy karperec sem tudja jól mérni. Az Evolveo adata emiatt legalább annyira megbízható, mint a például Fitbité, ráadásul a FitBand B2 olcsó.

A körülbelül 10 ezer forintért beszerezhető termékhez jár egy dedikált applikáció is, az Evolveo Fit, amely számos új lehetőség előtt nyitja meg a kaput, például beállíthatjuk az alkalmazások értesítéseit, ébresztéseket, sőt akár a mobilunk kameráját is vezérelhetjük a B2-vel az appon keresztül.

1 TB tárhely és további 12 ok a PC World előfizetés mellett

Miért éri meg PC World előfizetőnek lenni? Mutatunk több mint egy tucat okot, ha az 1 TB tárhely nem lenne önmagában elég meggyőző.

Szimpatikus az Evolveo aktivitásmérője? Rendkívüli év végi előfizetői akciónk keretén belül most rendkívül kedvező áron beszerezheted, ráadásul az Office 365 előfizetést, valamint az Arduino Uno kezdőcsomagunkat is bezsebelheted. További részleteket a pcworld.hu/elofizetes oldalon találsz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.