Hirdetés

Előfizetői kincsek: Skullcandy Stash



|

USB Type-C csatlakozó és digitális kijelző is került a Skullcandy energiabankjára. A kütyüt ajándékba adjuk a PC World Prémium I. csomag előfizetőinek.

Hirdetés

Rég elmúltak már azok az idők, amikor a mobiltelefont csak hetente kellett tölteni; a mai okostelefonok akkumulátorából örülhetünk, ha aktív használat mellett sikerül egy egész napot kisajtolni, ráadásul a rossz szokások (egész éjszakára töltőn hagyott telefon) miatt a telepek élettartama folyamatosan csökken. Ha ez nem lenne elég, ott vannak még az egyéb kütyük, amiket egész nap magunknál hordunk, legyen az táblagép vagy egy Bluetooth headset, amelyek mindig a legrosszabbkor merülnek le. Ilyen esetekben jön jól egy powerbank, mint például a Skullcandy Stash.

A maga 6000 mAh-s kapacitásával nem a legnagyobb hordozható akkumulátor, amit kaphatunk, de ez is elég arra, hogy a legtöbb okostelefont kétszer is feltöltse. Az eszközön a hagyományos USB-A- és Micro USB-csatlakozók mellett már az egyre népszerűbb USB Type-C is megtalálható, egy digitális kijelzőn pedig figyelemmel kísérhetjük a pontos töltöttségi értéket, így nem fog előfordulni, hogy egy lemerült powerbanket viszünk magunkkal a kritikus napokon. A Stash méretre és súlyra is kisebb az átlagos okostelefonoknál, kívülről pedig egy kifejezetten kellemes tapintású borítást kapott, ami prémium érzést kölcsönöz az eszköznek.

1 TB tárhely és további 12 ok a PC World előfizetés mellett

Miért éri meg PC World előfizetőnek lenni? Mutatunk több mint egy tucat okot, ha az 1 TB tárhely nem lenne önmagában elég meggyőző.

Szimpatikus a Skullcandy energiabankja? Rendkívüli év végi előfizetői akciónk keretén belül most rendkívül kedvező áron beszerezheted, ráadásul az Office 365 előfizetést, valamint az Arduino Uno kezdőcsomagunkat is bezsebelheted. További részleteket a pcworld.hu/elofizetes oldalon találsz.

Hirdetés

Adatok:
- Micro USB DC5V/2A
- Type-C DC5V/2A bemenetek
- USB A DC5V/2.4A (max)
- Type-C DC5V/3A (max) kimenetek
- 6000 mAh / 22,2Wh kapacitás
- digitális töltöttségjelző
- lágy borítás

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.