Hirdetés

Élőképeken is látható az LG nagyon furcsa okostelefonja



|

Másképp hozza el a dupla kijelzőt az LG Wing: T formára lesz forgatható a mobil, és már élőkép is van róla.

Hirdetés

Nagy figyelmet kap a médiától az LG következő mobilja, ami kellően különc lesz ahhoz, hogy mindenki vessen rá egy pillantást. A trendeknek megfelelően ez a készülék is dupla kijelzős lesz, de kicsit másképp: a 6,8 hüvelykes kijelző alól egy 4 hüvelykes második panelt lehet majd kihajtani oldalra, így T formájúvá válik a mobil. Most élőképek is előkerültek róla, egy Samsung Galaxy Note 20 Ultra mellett látható, és a kezelőfelületéről is árulkodik az egyik kép. 

Hirdetés

Bár a méreteket nehéz megtippelni a fotókból, de az LG Wing magasabbnak tűnik még a hatalmas Galaxy Note 20 Ultránál is. Bár ez már a kijelző méretéből sejthető volt, és a kávák is nagyobbak. A szivárogtatók szerint okostévékről ismerős kezelőfelületre lehet számítani, 3D-s ikonokkal. 

Sajnos a hardver alapvetően középkategóriás lesz, a Snapdragon 765G chiphez 8 GB RAM-ot mellékelnek. Az LG Wing elvileg már hétfőn bemutatkozik, de lehet, hogy csak demót villant a gyártó, és október 5-én mutatja be teljes egészében. Korábban 1400 eurós vételárról pletykáltak, de lehet, hogy "csak" 1000 euróba kerül majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.