Hirdetés

Előkerült az iPhone 12 Pro prototípusa



|

Különleges, kezelőfelület nélküli operációs rendszert futtat a most felbukkant iPhone 12 Pro prototípusa.

Hirdetés

Giulio Zompetti egy olyan fejlesztő, aki gyakran mutatja meg Apple eszközök prototípusait. Most is előásott egyet, egy iPhone 12 Pro prototípusa került valahogyan a kezébe. Ez a modell még a gyári SwitchBoard rendszert futtatja, ami az iOS 14 mondhatni kezelőfelület nélküli, belső kiadása volt. Ezen teszteli az új funkciókat az Apple. 

A prototípus kék színű, később ez bizonyult az egyik legkedveltebb árnyalatnak az iPhone 12 Pro készüléket megvásárlók körében. A képek nem olyan szuper minőségűek, de elvileg az árnyalaton már nem változtattak a prototípushoz képest. 

Hirdetés

Zompetti a múltban már megmutatta egyébként az eredeti Apple Watch és a harmadik-generációs iPod touch prototípusait is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.