Hirdetés

Elon Musk, a Tesla technokirálya az NFT-kről akart zenét eladni NFT-ként, de végül meggondolta magát



|

Ez a mai nap leghülyébb címe, de ettől még minden szava igaz.

Hirdetés

Most, hogy a Tesla Elon Muskjának új titulusa már nem vezérigazgató, hanem hivatalosan is technokirály, hétfőn ő is az elmúlt hetek új kriptoőrületéről, a blokklánc elvén alapuló egyedi tokenekről, tehát az NFT-kről tweetelt egyet - immáron technokirályhoz híven technót, amiben lépegetős zenére ismételgetik, hogy "NFT", és amihez még elborult vizuál is társul.

"NFT-ként fogom árulni ezt a dalt az NFT-kről" - írja posztjában a kriptotrendeket mindig hatalmas örömmel meglovagló Musk.

Hirdetés

A mostani NFT-láz csillagászati összegekért elkelt kosaras pillanatokkal indult, de pillanatok alatt felkapott lett a trend, mostanra pedig már fenekestül felforgatta a szórakoztatóipart, hiszen zenei albumoktól kezdve a Twitter vezérigazgatójának legelső tweetjéig akár dollármilliók is repkednek. Az NBA-s vonatkozásról ide kattintva olvashattok.

Kedd délutánra amúgy Musk végül valamiért arra jutott, hogy mégsem lenne jó ötlet áruba bocsátani a dalt, szóval inkább passzolja a dolgot.

Gyors hóbort volt, léphetünk tovább.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.