Hirdetés

Napi büntetés: újabb dalt adott ki Elon Musk



|

A Tesla-vezérről ezután megint nehéz eldönteni, hogy az élő Vasember és a feltalálók királya, vagy egy teljesen agyament bohóc. Esélyesen persze mindkettő egyszerre.

Hirdetés

Elon Musk nagyon jó időket él, hiszen a Tesla remekel a tőzsdén, emiatt az ő vagyona is nő, a Model Y SUV pedig idő előtt érkezik. Emellett jól halad minden más érdekeltsége, a rakétakísérletei nyomán a jelek szerint tényleg újraindulhat az orosz Szojuzoktól független amerikai űrkutatás. Az öntörvényű feltaláló-üzletember annyira örül az utóbbi idők teljesítményének, hogy ki is adott egy dalt a SoundCloudon keresztül. Ennek a címe Don't Doubt ur Vibe, amit valahogy úgy lehet fordítani, miszerint "ne vond kétségbe, ha kúl vagy".

Hirdetés

Elon Musk tényleg fura figura, hiszen az elképesztő találmányok és újítások, kiemelkedő üzleti sikerek mellett néha elképesztő marhaságokat tesz közzé Twitteren, vagy épp atomjaira szétfüvezve ad interjút. A milliárdos "kattant zseni" emellett a zenélést sem veti meg, legújabb csodálatos szerzeményét immáron bárki meghallgatja teljes egészében, az Emo G Recordsnak köszönhetően. A mostani dal a folytatása a RIP Harambe nevű alkotásnak, amivel Musk a Cincinnati-i állatkertben elpusztult gorilla előtt tisztelgett. 

Musk egyébként maga írta a szöveget, és maga is énekelt. Ez utóbbit persze úgy tette meg, hogy vokális képességeiről nem tudunk meggyőződni, az ének ugyanis a felismerhetetlenségig rommá van autotune-ozva és effektezve, miközben a zene is amolyan trance elemekkel tarkított minimál. Sebaj, a Teslák, űrrakéták, városok alatt fúrt óriási alagutak és egyebek mellett elnézzük neki a dolgot.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.