Hirdetés

Elon Musk egy népszerű komikussal lépett fel, nem lett jó vége



|

Brutálisan kifütyülték Elon Muskot, miután Dave Chappelle a színpadra hívta.

Hirdetés

"Hölgyeim és uraim, nagy tapsot a világ leggazdagabb emberének!"

- így mutatta be Dave Chappelle stand-up komikus Elon Muskot majdnem 20 ezer ember előtt San Franciscóban. Ami ezután következett, azt egyikük sem teszi zsebre: először párhuzamosan szólt a taps, az éjlenzés és a huhogás, aztán ahogy a milliárdos megérkezett a színpadra és jobb híján téblábolni kezdett, maradt a huhogás.

A közönség egyértelműen utálta a jelenlétét, és ez már Muskot is megviselte.

Hirdetés

Igazán akkor vált kínossá a helyzet, amikor megpróbált megszólalni: minden egyes mondatát félbeszakította ugyanis a közönség. Chappelle mentette a menthetőt - mint kiderült, feleslegesen -, olyan poénokkal, mint hogy "úgy tűnik vannak itt páran, akiket kirúgtál", és hogy "nyilván azok huhognak, akiknek a legrosszabb székek jutottak". Később azt mondta, persze, hogy húzzák a szájukat, hiszen Musk munkássága egyébként is arról szól, hogy "ott rohadjon meg a Föld, úgyis lelépek", majd lamentált egy kicsit arról, hogy vajon a Marson milyen stand-up klubok és sztriptízbárok lesznek.

Musk még párszor bepróbálkozott, egy ponton a komikust kérdezte, hogy "most mégis mit mondjak", mire ő, még mindig viccelődve: 

Hallod ezt? Ez a zendülés hangja. Vajon melyik céget tizedeled meg legközelebb? Szerintem kussolj!

Bár a telefonokat kitiltották a színházból, egy-két felvétel mégis kikerült és a jelek szerint még nem törölték le. Aki tehát kíváncsi (és bírja a szekunder szégyent), az itt megnézheti, mi történt:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.