Hirdetés

Elon Musk eladta volna a Teslát az Apple-nek, de Tim Cook visszautasította



|

Állítólag Tim Cookot olyan mértékben hidegen hagyta a Tesla felvásárlásának lehetősége, hogy még találkozni sem volt hajlandó.

Hirdetés

Nemrég volt szó arról, hogy az Apple saját autót dobhat piacra, egyes források szerint 2021-ben, mások szerint 2024-ben. Elon Musk számára olyan érdekes volt a téma, hogy a Twitteren reagált egy ilyen jelentésre. A tweetjében elmondta, hogy a Model 3 fejlesztésének legsötétebb napjain felkereste Tim Cookot, hogy az Apple vegye meg a Teslát a piaci árának tizedéért. 

Hirdetés

Tim Cookot állítólag annyira hidegen hagyta az elképesztő ajánlat, hogy még csak találkozni sem volt hajlandó Elon Muskkal. 

Pletykákat egyébként lehetett erről hallani, de most először ismerték el hivatalosan, hogy tényleg az Apple kezébe akarták adni a Teslát. 

Ha pedig már Apple autó, akkor Elon Musk szerint furcsa technológiai áttöréseket emlegetnek a jelentések, szerinte ugyanis az említett dolgok egyik felét a Tesla már használja, a másik pedig konkrétan lehetetlenség. Muskot tehát kicsit sem nyűgözték le a jelentések. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.