Hirdetés

Elon Musk elárulta, mikor lesz megvásárolható a Tesla Cybertruck



|

Ha Elon Musk igazat mondott, akkor már nem kell túl sokat várni a Tesla furcsa kinézetű járgányának debütálására.

Hirdetés

Talán még emlékeztek a 2019-ben bemutatott, a Tesla égisze alatt készülő Cybertruckra, ami tényleg egy futurisztikus szörnyetegnek tűnt, ezért is nagy kár, hogy hosszú ideig leginkább csak tippelgetni lehetett, hogy mikor jelenhet meg végre a piacon.

Nem olyan régen értesülhettünk arról, hogy mi lehet az oka a hosszú csúszásnak, illetve kaptunk egy tippet is a megjelenésre vonatkozóan. Most úgy tűnik, nagyjából pontos volt a korábbi előrejelzés.

Hirdetés

Vadonatúj, meglehetősen masszív gyárat nyitott meg a Tesla nemrég Texasban, amit sok rajongó követett figyelemmel a helyszínen, és természetesen Elon Musk sem hagyta ki a bulit. A milliárdos az átadó során pedig hozott is egy izgalmas bejelentést, ugyanis megerősítette, hogy 2023-ban kezdődik meg a Cybertruck értékesítése. Persze kérdéses, hogy továbbra is ragaszkodik-e a vállalat a korábban beharangozott árazáshoz, ami meglehetősen baráti volt a kínált teljesítményhez képest.

Musk elmondása szerint az autószörnyeteg mellett 2023-ban debütálhat még a Tesla Semi és a Roadster is, szóval a jövő év kifejezetten izgalmas lehet az elektromos járgányok kedvelői számára.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.