Hirdetés

Elon Musk emlékeztetett mindenkit, hogy ő még mindig jófiú



|

Nem feltétlenül fog javítani a megítélésén a legújabb kommentje.

Hirdetés

Jó mélyre nyúlt a méhkasba Elon Musk, mikor nemrégiben a Twitteren kezdett el hadiszakértőt játszani. Először igazi fotelhuszár módjára elmagyarázta, hogy Ukrajnának fel kellene adnia a területeket és tulajdonképpen elfogadnia Oroszország követeléseinek jelentős részét, aztán még egy szavazást is indított egy rendkívül megosztó témában. Az akcióját Ukrajna németországi nagykövete, és még az ország miniszterelnöke, Volodimir Zelenszkij is kommentálta.

Ezekről a történésekről ide kattintva mindent elolvashatsz.

Hirdetés

A parázs hangulat persze aligha csillapodik az amerikai üzletember körül, aki azóta is megállás nélkül össztűz alatt van a kommentjei miatt. Több híresség mellett Garry Kasparov, emberi jogi aktivista és kemény Putin-kritikus is beleállt a dologba, pontokba szedte össze, hogy miért értelmetlen Elon Musk nem túl részletes okfejtése.

Kasparov többek között kiemelte, egy ország határainak erőszakkal elért módosítása diktatórikus, amit egyszerűen nem fogadhat el a szabad világ. A részletes, több bejegyzéses választ itt olvashatjátok. Musk ezt persze nem hagyhatta kommentár nélkül, megjegyezte tehát, ő bizony már több, mint 80 millió dollárt veszített el azzal, hogy a Starlink internetkapcsolatát biztosítja az ukrán haderőnek, amivel orosz kibertámadások célkeresztjébe helyezte saját magát és a vállalatait is. A végére kedvesen odaszúrta:

"Te mit tettél azon kívül, hogy tweetelgetsz?"

Bőven van most miről beszélgetni Elon Musk körül, miközben nyakig merül az őt becsmérlő posztok között, újra előkerült, hogy megvenné a Twittert, de most már tényleg, még az eredetileg megbeszélt árat is hajlandó kifizetni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.