Hirdetés

Elon Musk már Cybertruckkal csapatja New Yorkban



|

A Tesla tulajdonosa a sokak által nagyon várt SUV-val járkál a Nagy Almában.

Hirdetés

2021-re, azaz az idei évre ígérte Elon Musk, hogy elindul a Cybertruck gyártása, azonban az austini gyár, ami az összeszerelésért lenne felelős, még el sem készült. Ettől függetlenül persze vannak már vezethető modellek, amelyek közül egyet meg is villantott a multimilliárdos a Saturday Night Live-os fellépése előtt.

A bevonulásról a Tesla hivatalos Twitter oldala tett ki egy videót, melyben alaposan szemügyre vehetjük a kocsi karakteres formáját, hatalmas méreteit és a rendkívül szabálytalan kialakítását is.

Hirdetés

A videót látván többen elmondták, hogy bár nagyon menő a sci-fi világokat idéző autó, egyáltalán nem alkalmas a közúti közlekedésre. Rögtön szembetűnő, hogy nincs visszapillantó az autón, ami nem csak Európában, hanem természetesen az USA minden államában is szabálytalan, ahogy a vakítóan erős fényszóró sávok is a kocsi orrán és tetején.

A Cybertruck egyébként tényleg egy hatalmas monstrum, már a legolcsóbb felszereltségű gép is 3 tonnát tud majd vontatni, pedig ebben "mindössze" egy darab, 400 kilométeres hatótávú elektromos motor lesz.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.