Hirdetés

Élőzöl Instagramon? Akkor van egy jó hírünk!



|

Ha eddig Instagramon élőztünk, ezt utólag csak 24 óráig lehetett visszanézni a Sztorik között, ez mostantól megváltozik.

Hirdetés

Bár az Instagram is a Facebook cégbirodalmába tartozik, mégis sokan pont azért választják ezt a platformot elsődleges közösségi otthonuknak, mert "a Facebookon a szüleink és a tanáraink vannak". Leginkább a legfiatalabb generáció gondolja gy, valamint azért is használják ezt a felületet, mert képekkel, rövid videókkal és multimédiás sztorikkal jobban tudják kifejezni magukat. Épp ezért élő videós bejelentkezéseket is egyre többen indítanak itt, ám eddig az élőzés befejezése után nem volt túl sok opciójuk azzal, mi legyen a felvételekkel.

Hirdetés

Mivel az Instagram élő videós funkcióját a Sztorikból lehet elindítani, eddig ennek a funkciónak a szabályai vonatkoztak a közvetítés végén megtekinthető változatra is: 24 óráig még elérhető maradt, aztán huss, eltűnt a digitális feledés homályában. De úgy látszik, a szolgáltatás fejlesztői észrevették, hogy ezeket nem feltétlenül az enyészetnek szánják a videózók, ezért most kibővítették az élő videók utóéletét.

Mostantól, ha valaki befejezi az aktuális élőzését, egy olyan ablak jelenik meg, ahol nem csak azt adhatja meg, hogy letölti-e a felvételt saját magának, vagy törli azt, hanem megoszthatja az IGTV-n is. Ez ugyebár az Instagram "nagyvideós" szolgáltatása, amit kifejezetten a hosszabb tartalmak számára hoztak létre. Emellett pedig az élő videók már 24 óránál is tovább megmaradnak a Sztorikban, ha azokat úgy állítjuk be.

Ha eddig azért nem élőztél Instagramon, mert nem akartad rövid idő után elveszíteni az esemény felvételét, mostantól nincs akadálya a live funkció használatának. Ti szoktatok élőzni Instán? Ha nem ott, akkor más platformot használtok? Melyik a kedvencetek és miért? Jöhetnek a vélemények a hozzászólások között!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.