Hirdetés

Elrejtheted a megunt képeidet az Instagramon



|

A legutóbbi frissítés lehetővé teszi, hogy elrejtsük a régi tartalmakat a nyilvánosság elől.

Hirdetés

Aki használja az Instagramot, azzal jó eséllyel előfordult már, hogy a saját feedjét görgetve észrevett egy régebbi fotót, amelyet már nem is ért, hogy miért töltött fel. Persze a sok lájkot kár lenne törölni. 

Hirdetés

Szerencsére az Instagram már kínál megoldást a régi, megunt vagy rosszabbul sikerült tartalmak elrejtésére és az ilyen helyzetekre. A fotókat elrejthetjük a nyilvánosság elől, azonban nem kell örökre száműznünk az internetről. 

Az új funkció az elmúlt hónap során korlátozottan már tesztelés alatt állt. Az archiválás gyakorlatilag arra jó, hogy egy különleges, privát galériát hozzunk létre, amelyben az összes elrejtett tartalmunk megjelenik. 

Miért került ilyen funkció az Instagramba? Azért, hogy a felhasználók ne töröljék a régi képeiket - ezt gyakran rögtön utána megbánják. Persze az újítás annak fényében sem meglepő, hogy a Facebookon már évek óta el lehet rejteni a bejegyzéseket a nyilvánosság elől. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.