Hirdetés

Elrejtheti a lézerrel fúrt lyukat a Galaxy S10



|

Állítólag a Galaxy S10 képes lesz elrejteni videolejátszás közben a képernyőbe fúrt lyukat az Infinity-O kijelzőn.

Hirdetés

A Samsung Galaxy S10-re még várnunk kell egy darabig, de lassan napi szinten kerülnek elő az új zászlóshajóról az újabb és újabb információk. A jelenlegi szó-beszédek alapján Infinity-O kijelzővel kell számolnunk, vagyis közel keret nélküli panellel, amelynek a jobb vagy a bal felső sarkában kivágnak egy lyukat - ebben kerül az előlapi kamera. 

Hirdetés

Bár sokan aggódnak, hogyan lehet majd így kezelni az okostelefont, a szivárgások alapján a Samsung az új dizájnhoz igazítja a kezelőfelületet, amely minden helyzetben alkalmazkodik majd a kivágáshoz. 

A kezelőfelület egyes elemeit (értesítési ikonok, egyéb ikonok, óra, töltöttségjelző, stb.) optimalizálják majd az új kinézethez, és állítólag a Samsung valamilyen trükkel még a lyukat is el tudja rejteni videolejátszás közben. 

Ez persze még messze nem egyenlő a kijelző mögé rejtett szelfikamerával, de az technológiai nehézségek miatt még a jövő zenéje. A mostani, feltételezhetően szoftveres trükkel azonban viszonylag zavartalan használatot garantálna az Infinity-O koncepció, amely merőben eltér a belógó szenzorsávoktól. A szenzorsávok szoftveres kitakarása ráadásul gyakorlatilag elveszi a kijelző felső részét. 

A két oldalon lekerekített Infinity-O kijelzőbe a lyukat a legutóbbi hírek szerint DPSS lézerrel fúrják, extrém fejlett és bonyolult eljárás során. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.