Hirdetés

Elrejthető lesz a Google Pixel 3 XL gigantikus szenzorsávja



|

Sok felhasználóból egyszerűen undort vált ki a Pixel 3 XL érzékelőszigete, így nem túl meglepő módon elrejthető lesz.

Hirdetés

A Google a Pixel 3 XL készülék formájában sok dolgot megerősített az Android jövőjével kapcsolatban. Jackcsatlakozóra ne is számítsunk többé, ahogy értesítési LED-re sem az előlapon. Vége a hagyományos navigációs gomboknak is, innentől kezdve gesztusvezérlésre épít az Android. A kijelzőbe viszont szenzorsáv lóg majd (a Pixel 3-on is így lett volna, de a Google saját hardverkövetelményei keresztülhúzták az eredeti számításokat). Egyesek szerint ez visszalépés a Pixel 2 XL-hez mérten, ráadásul sok emberből egyenesen undort vált ki a szokásosnál vastagabb érzékelősziget. A Google azért figyelt a kritikákra. 

Hirdetés

Éppen ezért az óriás végül úgy döntött (annak reklámozása után, hogy ez a szenzorsáv valójában kevesebb helyet vesz el a képernyőből, mint a riválisoké, közben pedig dupla előlapi kamerát és előlapi sztereó hangszórót ad), hogy elrejthetővé teszi a kivágást azok számára, akik hagyományos külsőt akarnak. 

A beállításnak hála a Pixel 3 XL-ből gyakorlatilag egy Pixel 2 XL lesz, persze nagyobb kijelzővel. Az elrejtett szenzorsáv mellett ugyanis továbbra is megjelenhetnek az ikonok, az akku töltöttsége és az idő. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.