Hirdetés

Elrejti a kamerákat a Honor Magic 2



|

Egyelőre csak megvillantotta az új csodatelefont a Huawei: itt is a készülékházból csúszik ki a kamerarendszer.

Hirdetés

A Huawei számos érdekességgel készült az idei IFA kiállításra, és nyitásként azzal a jó hírrel indított a kínai gyártó, hogy a Honor Play gamertelefon nemzetközileg is elérhetővé válik, Európában ráadásul nagyon kedvező áron. Ezen felül megvillantott egy új Honor okostelefont is, aminek gyakorlatilag teljes mértékben keret nélküli kijelzője van. 

Hirdetés

Látszólag ráadásul kamera sincs a készüléken, aztán hamar kiderül, hogy itt is a készülékházból csúszik elő egy panel, ami a kamerákat rejti. Az ötlet nem új, elvégre az Oppo Find X ugyanilyen elven működik, és a Vivo NEX szelfikamerája is elbújik, ha nincs használatban. 

A Honor Magic 2 okostelefon azonban másképp működik. Itt nincs motor, ami automatikusan előhozza a kamerarendszert az app indításakor. A kamerás részt kézzel kell előcsúsztatni. 

Mivel a Huawei csak megvillantotta a készüléket, ezért egyelőre csak annyit tudni róla, hogy az új Kirin 980-as SoC kerül bele, illetve a 40 wattos töltést is támogatja. Mindezek fényében elég magas árazásra számíthatunk. Azt nem tudni, hogy a bemutató mikorra várható. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.