Hirdetés

Elrontotta a Windows 10 keresőjét a Microsoft



|

A jelentések szerint a Microsoft legutóbbi frissítése az alapfunkciók működésébe is bezavart a Windows 10-nek.

Hirdetés

A Microsoft szeptember 10-én azt állította, hogy a KB4515384-es kumulatív frissítése megoldotta azt a problémát, ami miatt a keresési találatok nem ugrottak fel az asztalon. A Windows Latest szerint azonban nem, sőt, rengeteg panaszkodnak a Redditen és a Microsoft fórumán. 

Hirdetés

Sajnos az utóbbi időben rendszeresen elmondható, hogy a Windows 10 frissítései váratlan problémákat okoznak vagy éppen nem javítják meg azt, amit meg kellett volna.

Amikor augusztusban a Surface eszközök WiFi- és Bluetooth-teljesítményét akarták javítani, a végeredmény az lett, hogy az 5 GHz-es hálózatokhoz már nem is tudtak csatlakozni a készülékek. 

Az utóbbi időben sokan panaszkodtak arra, hogy a SeachUI.exe folyamat alaposan leterheli a gépük processzorát, azonban a Windows 10 keresője csak egy üres oldalt tud mutatni, ha használnák. 

Remélhetőleg rövidesen sikerül ezt és a többi hibát is kijavítania a redmondi cég mérnökeinek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.