Hirdetés

Első önálló ejtőernyős ugrásán halt szörnyet a 21 éves tiktoker



|

Tanya Pardazi ejtőernyőzni tanult, ez volt az első önálló ugrása.

Hirdetés

Philosatea néven gyártott tartalmakat a TikTokra Tanya Pardazi, aki nemrég tragikus körülmények között hunyt el. Utolsó videóját halála előtt mindössze öt nappal posztolta, ebben mesélt többek között arról is, hogy épp ejtőernyőzni tanul.

A 21 éves fiatal nő a "Tetris hatás"-ról is beszélt ebben a videóban, állítása szerint miután elkezdett kirakni egy teljesen fekete kirakóst, mindenhol puzzle darabokat kezdett el látni. A "Tetris hatás" gyakorlatilag annyit tesz, hogy ha valamivel nagyon sokat foglalkozunk, akkor az adott dolog akaratlanul is visszaköszön a gondolatainkba, álmainkba, és akár a képzeletünkben is. Akik például sokat játszanak a Tetrisszel, elkezdenek mindenhol (mondjuk egy áruház polcain) egymáshoz illeszthető blokkokat látni. 

Hirdetés

A CTV News Toronto beszámolója alapján a kanadai tiktoker a Skydive Toronto nevű ejtőernyősiskolában tanult. Az iskola a Facebookon írt a tragédiáról, de bejegyzésükben nem nevezték meg az ugrás során életét vesztő tanítványukat. 

A poszt szerint a diákjuk túl későn nyitotta ki az ejtőernyőjét, ami a kinyitását követően gyorsan forogni kezdett, a tartalékernyő használatára pedig nem volt már elegendő idő. 

@philosatea #tetris #tetriseffect ♬ original sound - philosophy | tanya

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.