Hirdetés

Elsőként tesztelnéd a Xiaomi új termékeit? Itt a lehetőség!



|

A kínai gyártó igazi életművészeket keres, egy bemutatkozással és némi extrával bárki regisztrálhat.

Hirdetés

Mostanában egyre szaporodnak a hírek a Xiaomi kapcsán, amely már nem csak az európai okostelefonos piacon tört vezető szerepre, de az elektronikai eszközök kategóriájában is megkerülhetetlenné vált.

A jól ismert "Mi" márkanevet a telefonjairól nemrég végleg ejtő kínai gyártó ezúttal egy különleges programot hirdetett, melyben jövőbeli termékeihez keres lelkes tesztelőket, akik mindenkit megelőzve próbálhatnák ki az újdonságokat.

Hirdetés

A Xiaomi Explorers, vagyis a Xiaomi Felfedezők programot a Twitteren kürtölték világgá. A szöveg alapján ez az utolsó alkalom a jelentkezésre, a poszt végén pedig megtalálható a link is a regisztrációs oldalra.

A jelentkezéshez mindenekelőtt egy Mi-fiók szükséges, az érdeklődőknek pedig a bemutatkozást követően azt is bizonyítaniuk kell, hogy igazi "életművészek". A szokatlan kitétel valójában a kreativitás megcsillogtatását takarja, a Xiaomi tehát olyan embereket keres, akik tartalomgyártóként tolnák a márka szekerét. Ehhez a pályázatra készített anyag mellett korábbi munkákat is be kell mutatni.  

A jelentkezési határidőről, illetve a győztesek kihirdetésének dátumáról nem közölt semmit a vállalat, de akit érdekel a dolog, az jobban teszi, ha siet a regisztrációval.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.