Hirdetés

Elsöprő siker a Xiaomi Mi Smart Band 4 okoskarkötő



|

Az első nyolc nap alatt több mint 1 millió Mi Smart Band 4 okoskarkötőt adott el a Xiaomi.

Hirdetés

A Xiaomi ebben a hónapban mutatta be a színes kijelzővel és a sportokat jobban felismerő rendszerrel a Mi Band 4 okoskarkötőjét. A kínai vásárlókat annyira lenyűgözte a slágerkarkötő új kiadása, hogy már az első nyolc nap során több mint 1 millió darabot vásároltak belőle. 

Hirdetés

A világ többi részén a viselhető eszköz június 26-án válik elérhetővé, Európában pedig Mi Smart Band 4 néven forgalmazzák majd. 

A Xiaomi azt is elárulta, hogy voltak olyan pillanatok, amikor óránként több mint 5000 okoskarkötőt rendeltek a fogyasztók. Ennyire gyorsan még sosem kapkodtak el viselhető eszközt a Xiaomitól. 

A Mi Smart Band 4 nagyobb OLED-kijelzőt és felbontást kapott, 2,5D-s hajlított üveget, több funkciót, de elvileg megmaradt a 15-20 napos üzemidő. Az alapmodell ára 21 euró, az NFC-s kiadás 30 euróba kerül. A spanyol és olasz Mi Store-ok 35 euróért kínálják az újdonságot. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.