Hirdetés

Átalakul és elsötétül a Facebook Messenger



|

Mark Zuckerberg megígérte: alaposan megváltozik a Facebook Messenger, és sötét módot is kap.

Hirdetés

Randialkalmazássá alakul a Facebook - az új funkció persze opcionális lesz, és kizárólag az ismeretségi körön kívül keres majd a közösségi oldal. A legtöbb helyen ez a nagy hír (mi is kivesézzük hamarosan), de persze más változások is akadnak. Átalakul például a Messenger app. 

Hirdetés

Mark Zuckerberg ígérete szerint a Facebook Messenger egyszerűbb és letisztultabb lesz, mint valaha, ráadásul a változtatásra nagyon hamar sort kerítenek. Felhasználók tömegei lepődnek majd meg, amikor rövidesen teljesen új csomagolásban indul el a Messenger. 

Zuckerberg szerint amikor üzeneteket olvasunk és írunk, akkor azt szeretnénk, hogy a folyamat egyszerű és gyors legyen. Erre koncentrálva alakítják át teljes mértékben a Messengert. Megemlítette, hogy a legtöbb kritikus észrevétel arra vonatkozott, hogy az évek során a sokféle beépülő modullal, extra funkcióval felturbózott csevegő bizony macerásan kezelhető, erőforrás-zabáló app lett, tehát ideje a ráncfelvarrásnak.

Hogyan érkezhet meg nagyon hamar a frissítés? A Facebook a dizájnváltáson már az idei év eleje óta dolgozik. A fejlesztői csapat azt is megerősítette, hogy a sima és egyszerű felület mellett sötét módot is kap az üzenetküldő. 

A Facebook mindezzel azt szeretné elérni, hogy a Messenger egy igazi kommunikációs eszközzé változzon, és hanyagolná a játékokat, valamint a reklámokat. Azt még nem jelentették be a Facebook most is zajló F8 fejlesztői konferenciáján, hogy mikor érkezik a megújult Messenger, arra azonban többször céloztak, hogy a már jó ideje fejlesztett friss verzió már most működőképes, ezért valószínűleg egy rövid tesztidőszak után megérkezik mindenkihez.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.