Hirdetés

Elsötétülnek a mobilos Office appok



|

A Microsoft megerősítette, hogy minden mobilos Office app kap sötét módot.

Hirdetés

A Microsoft hivatalosan is megerősítette, hogy minden Office app megkapja a mostanában divatos sötét módot, ráadásul minden platformon. Az új funkció az androidos és az iOS-es Outlookban elvileg már él.

Hirdetés

Az iOS 13 közelgő megjelenésével a sötét mód aztán elérhető lesz a Word, az Excel, OneNote, PowerPoint, SharePoint, OneDrive, Planner és To-Do mobilos appokban is. 

Amint a változtatásokat közzéteszik, az Outlook automatikusan átvált sötét módra a beállítások alapján. Androidon például akkor kapcsol át a sötét felületre, ha valaki az energiatakarékos beállítást választja. 

Az iOS 13 a várakozások szerint még szeptemberben elérhetővé válik, vagyis az Office appok is a jövő hónapban kapják meg a sötét módot. Természetesen nem csak az iPhone készülékeken, az iPadeken is. A webes verziók közül pedig a Plannerre és a OneDrive-ra is kiterjesztik az újítást.

Valahol egyébként ironikus, hogy ezzel majdnem oda térhetünk vissza, ahol évtizedekkel ezelőtt a Word DOS alatt futó verziója tartott, hiszen ebben alapvetően sötétkék háttéren fehér betűkkel dolgozhattunk, valahogy így:

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.