Hirdetés

Elsötétült a Google Assistant



|

Újabb bizonyíték érkezett arra vonatkozóan, hogy az Android Q-ban már gyárilag is lesz sötét mód.

Hirdetés

Azt már tudjuk, hogy nem csak a Samsung One UI felülete hozza el a rendszerszintű sötét módot, hanem a Google is beépítene egy hasonlót az Android Q-ba. Erről már a rendszerrel kapcsolatos szivárgások is árulkodtak

Hirdetés

Most újabb bizonyíték érkezett a sötét mód közeledtére. A Google Assistant a legújabb bétában sötét módot kapott, vagyis fekete hátteret és fehér betűket. 

Bár a Google több androidos gyártóhoz képest is lemaradásban van ilyen téren, azért sorra sötétíti el az androidos alkalmazásait, hogy azok esténként kíméljék a szemeinket és az OLED-képernyős készülékek akkumulátorát. 

A Google szoftveres csapata jelenleg is dolgozik a rendszerszintű sötét módon, ami elvileg gyárilag része lesz az Android Q-nak. Ez persze nem túl meglepő, elvégre rengeteg felhasználó kéri már ezt a kezdetek óta. Éppen ezért vezette be több androidos gyártó is a saját felületein. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.