Hirdetés

Elsötétült az Apple Music



|

Androidon már elérhető az Apple Music sötét módja, de dalszövegekkel kapcsolatos frissítés is akad.

Hirdetés

Az Apple két nagyobb újdonsággal frissítette az androidos Apple Music alkalmazását. A programban immáron sötét mód is választható, ami fekete hátteret használ minden képernyőnél. Ez persze éles kontrasztot jelent az egyébként fehér alapokon működő felületnél. 

Hirdetés

A beállításokban általánosságban engedélyezhető a funkció, de bekapcsolható úgy is, hogy csak takarékos üzemmódban aktiválódjon. 

A frissítésben benne vannak az időalapúan szinkronizált dalszövegek is, amelyek automatikusan lesznek görgetve, ahogyan a dal lejátszása halad. A szöveg nagy méretben, a teljes képernyőn jelenik meg. 

Ha valakinek ismerősen hangzanak mindezek, az nem véletlen. Az Apple a júniusi WWDC-n az iOS 13 részeként mutatta be ezeket az újításokat, amelyek furcsa módon most hamarabb jutottak el Androidra (bár még nem érhetőek el mindenkinél). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.