Hirdetés

Elstartolt a Google Duplex funkciója



|

A Google Assistant egyes amerikai városokban bizonyos Pixel készülékeken már képes a felhasználó helyett időpontokat foglalni.

Hirdetés

A Google még a májusi Google I/O-n mutatta be az új Duplex funkcióját, ami lehetővé teszi a Google Assistant számára, hogy felhívjon cégeket, és időpontokat foglaljon a felhasználó részére. A virtuális asszisztens kezdeményezi a hívást, intézi a beszélgetést, egy élő emberrel a másik oldalon. 

Hirdetés

A Google egyik szóvivője nemrég megerősítette, hogy a Duplex a Pixel készülékek felhasználóinak egy részéhez most eljutott néhány kiválasztott városban. A funkcióval egyelőre csak éttermi időpontokat lehet foglalni. 

Aki már használhatta a funkciót, arról számolt be, hogy a legjobb ötlet a Google Assistant segítségével azt kérni, hogy foglaljon nekünk a készülék egy étteremben a közelben (vagy konkrét városban). Amennyiben a listán szereplő éttermek valamelyike támogatja a Duplexet, megjelenik majd egy külön opció az asztalfoglalásra. 

Ennek megérintése után a Google Assistant kérdéseket tesz fel, hogy kiderítse, mennyi embernek foglaljon és pontosan mikor. A dátum hónapokkal előre is megadható. A visszahívási számunk megadása után elég egy megerősítést adnunk, a Google Assistant és a Duplex pedig elintézi a foglalást. Ha kell, később le is mondja. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.