Hirdetés

Elstartolt a Windows 10 októberi frissítése



|

Aki nem szeretne tovább várni, az kényszerítheti is a nagy frissítőcsomag telepítését a Windowson belül.

Hirdetés

A Microsoft nyitotta a nagy októberi rendezvénysorozatot, mindjárt azzal a hírrel, hogy a Windows 10 októberi frissítése útnak indult. Rengeteg benne az új funkció, de persze ezek többsége ismerős lehet azoknak, akik az elmúlt 6 hónapban követték az Insider buildek újdonságait. 

Hirdetés

Aki még nem kapta meg a frissítést, és nem szeretne tovább várni, az kényszerítheti is a Windows 10-et a frissítésre. Ehhez elég a Start menü keresőjébe begépelni, hogy [Frissítések keresése], majd követni a megjelenő ablakokat. Természetesen a PC-k a következő hetekben automatikusan letöltik és telepítik a csomagot, beavatkozás nélkül is. Az új frissítés éjszaka is telepíthető, illetve 31 százalékkal gyorsabban lezajlik, mint a legutóbbi nagy frissítés. 

Az újdonságok közé tartozik az új Cloud Clipboard, vagyis az előzményeket mentő és szinkronizáló vágólap. Ilyen a Your Phone app is, ami a mobil és a PC közötti váltást segíti, a Timeline pedig az androidos Microsoft Launcher app felhasználóinak kedvez. A To-Do már a tollakat is támogatja, az Edge pedig a témákat, nyelvi eszközöket és offline szótárakat. A médiatartalmak automatikus lejátszása is tiltható lett. 

Megérkezett továbbá a Windowsba a SwiftKey billentyűzet, 157 új emoji, a Windows Defender Security Center pedig Windows Security néven folytatja tovább. Természetesen a kereső és a Mixed Reality elemek is frissültek, ahogyan többek között a Skype is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.