Hirdetés

Elszíneződhet a titán Apple Card



|

A farmer és a bőr pénztárca is végleg elszínezi az Apple következő prémium dobását, az Apple Cardot.

Hirdetés

Az utóbbi időben sok bakit vétett az Apple, amit a média és a felhasználók előszeretettel fel is kapnak, figyelembe véve a vállalat igen erősen prémium árazását.

Az AirPower vezeték nélküli töltő fejlesztése például végleg kudarca fulladt, a pillangómechanikás billentyűzettel pedig szintén elég komoly gondok voltak és vannak. 

Hirdetés

Az sem tesz túl jót az Apple megítélésének, hogy a szintén erősen prémium Apple Card bár titánból készül, így különlegesebb egy átlag hitelkártyánál, ennek ellenére nagyon kell rá vigyázni. Ami azt illeti, az Apple hivatalos útmutatója szerint véglegesen elszíneződhet a kártya a farmertől és a bőrtől (például pénztárcától) is. 

Egyes jelentések szerint az Apple felhasználóira az átlagosnál is nagyobb mértékben jellemző, hogy szeretik makulátlan állapotban tartani és használni a dolgaikat, ezért fel is háborodtak a közösségi oldalakon, hogy milyen könnyen sérül az Apple Card. Mivel a legtöbben eleve zsebben hordanák vagy bőr pénztárcába tennék az Apple Cardot, ezért a dolog különösen kínos: normál mindennapi használat mellett is végleges sérüléseket szenved a termék. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.