Hirdetés

Eltakarítja a bizalmas információkat a BlackBerry Redactor



|

Az eszköz minden bizalmas információt töröl a képernyőképeinkről, hogy azokat bátran megoszthassuk.

Hirdetés

A legtöbb emberrel előfordult már, hogy szeretett volna megosztani egy képernyőképet, de mégsem tette, mert azon személyes vagy bizalmas információk voltak láthatóak. Természetesen egy egyszerű rajzolóprogram is elegendő, hogy ezeket kézzel kitakarjuk, de erre nem mindig van lehetőség, és bár fekete jelölővel áthúzhatjuk a részeket, az nem biztos, hogy mindig szép eredményt hoz. 

Hirdetés

A BlackBerrynek szerencsére van egy jobb megoldása. Az új BlackBerry Redactor nevű eszköz a Privacy Shade appon belül található meg, a legutóbbi frissítés óta. Az eszközzel elrejthetjük a magán jellegű és a bizalmas információkat a képernyőn, mielőtt megosztjuk a képernyőképeket. A Redactor a cég szerint vízszintes csíkokat, téglalapokat és köröket használ az érzékeny információk kitakarásához. 

Maga a Privacy Shade egy olyan app, ami a képernyő nagy részét sötétbe borítja. Azért készült, hogy amikor emberek között nézzük a kijelzőt, akkor az érdeklődő tekintetek ne olvashassanak el mindent a készülékünkről. Egy hónapig akkor is ingyenes, ha valaki nem BlackBerry okostelefonon használja - utána a BlackBerry Hub+-ra lesz szükség. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.