Hirdetés

Eltakarítja a gagyi oldalakat a Facebook



|

A jövőben kevesebb spammelésre és pénzszerzésre szakosodott, illetve gyenge minőségű oldalra mutató hivatkozás jelenik meg a Facebookon.

Hirdetés

A Facebook a legújabb tervei szerint erősen korlátozza a jövőben a gyenge minőségű weboldalakra mutató hivatkozások megjelenését a hírfolyamokban. A spammer, szenzáció- és pénzhajhász oldalakat szeretnék eltakarítani. 

Hirdetés

A közösségi oldal a felhasználók visszajelzései alapján döntött az újítás mellett, amely minden platformot érint. 

A jövőben az emberek kevesebb olyan bejegyzést és reklámot látnak majd a hírfolyamban, amely alacsony minőségű weboldalakra mutat. Így az ilyen oldalakat ellehetetlenítik a pénzszerzéstől. A cég emberei több százezer ilyen oldalt azonosítottak, amelyekben közös volt a zavaró és kártevőkkel teli reklámáradat. 

A Facebook a mesterséges intelligencia bevetésével dönti el, hogy egy oldal beleesik-e ebbe a kategóriába vagy sem. Amelyik igen, az nem lesz jogosult a reklámokra. 

A vállalat a következő hónapokban, hullámokban élesíti a módosításokat, így időbe telik, mire mindenki változást tapasztal. A már működő és minőségi kiadók forgalomnövekedésre számíthatnak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.