Hirdetés

Eltakarítja a kamu lájkokat az Instagram



|

Az illegális lájkokból és követőkből is elege van az Instagramnak, ezért nagy tisztogatásba kezd.

Hirdetés

Az Instagram az egyik legnépszerűbb közösségi hálózat, sokan egyenesen a profiljukból élnek meg, mint a YouTuberek. A sikert az jelenti, ha valakinek kellően sok követője és lájkja van. Nem mind származik persze valódi emberektől, és az Instagramnak most elege lett abból, hogy az emberek hogyan használják a platformját. 

Hirdetés

Természetesen sokaknak van igénye rengeteg követőre. Előfordul, hogy egy-egy munkához ez eleve elvárás, például modellügynökségeknél. Emiatt aztán olyan piac jött létre, amelynek a célja a lájk- és követőhegyek biztosítása bárkinek, aki fizet. 

Az Instagram a csalók és az újonnan fejlesztett gépi tanulásra építő eszközök eltakarítását tűzte ki célul. A fejlesztők felkutatnak minden érintett tartalmat és fiókot, majd törlik a lájkokat, követőket és hozzászólásokat, amik illegális forrásból származtak. 

Mivel az Instagramnak is kell a minél több felhasználó, ezért a csalókat nem tiltja ki, hanem appon belül értesíti azokat a lájkok, követések és hozzászólások törléséről, majd jelszóváltoztatást követel. 

Aki visszaesőnek számít, annál további szankciókra lehet számítani. Egyelőre titok, hogy mi történik majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.