Hirdetés

Eltakarítja a zárolt kijelzős reklámokat a Google



|

A Google kitiltotta a legtöbb olyan appot a Play Áruházból, ami reklámot jelenít meg a zárolt képernyőn.

Hirdetés

Amikor valaki egy ingyenes appot telepít az okostelefonjára - mondjuk fájlkezelőt, billentyűzetet vagy képszerkesztőt -, akkor valószínűleg reklámokat lát majd az appon belül. Ezeknek hála kapnak pénzt a fejlesztők. Azt azonban senki nem várná, hogy az appon kívül is reklámokkal találkozik. 

Hirdetés

A Google néhány évvel ezelőtt kitiltotta a Play Áruházból az olyan appokat (és fejlesztőiket), amelyek átküldési értesítések formájában jelenítettek meg reklámot. Most itt a következő lépcső: immáron a zárolt kijelzőn sem jeleníthetnek meg reklámot azok az appok, amelyek a Play Áruházban vannak. Vagyis a legtöbb nem tehet ilyet. 

A Google frissített szabályzata alapján a fejlesztők még mindig tehetnek reklámot a zárolt képernyőre, amennyiben a szóban forgó app eleve egy képernyőzár. Minden más app számára ez már tiltott. 

Mit jelent ez a gyakorlatban? Egyetlen fájlkezelő vagy zenelejátszó sem pakolhat többé reklámokat a zárolt kijelzőre. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.