Hirdetés

Eltávolítható kamerás mobilon dolgozhat az Oppo



|

Erre az Oppo egy nemrég megjelent szabadalma is utal, de garancia még nincs az effajta készülékek megjelenésére.

Hirdetés

A mobilgyártók mindent megtesznek azért, hogy szerezzenek némi extra figyelmet, és kitűnjenek a zsúfolt tömegből. Az Oppo most például azt fontolgatja, hogy levehető kamerával szereli fel a következő okostelefonját.

Ezt a 91Mobiles által felfedezett új szabadalom is bizonyítja, melynek leírásában egy okostelefonból eltávolítható kameramodul szerepel. 

Hirdetés

Ez sok esetben praktikus használatot tenne lehetővé, de feltehetően elég vaskos modulról lenne szó, mert két kamerát, USB-C-t, NFC-t, WiFi-t és Bluetooth-t is tartalmazhat, sőt, még akkumulátor is kell bele, hogy működjön. Arra pedig elég kevés esély van, hogy a kameramodulokat csak úgy cserélgetni lehessen, mint a tokokat. Persze a lehetőség elméletben adott a későbbi fejlesztésre. 

Fontos azonban, hogy szabadalomról van szó, nem konkrét fejlesztésről, így semmi garancia nincs rá, hogy az Oppo tényleg nyit majd ilyen irányba, szokatlan húzásai azonban mindig vannak a gyártónak.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.