Hirdetés

Eltemették az Internet Explorert - mármint szó szerint



|

Dél-Koreában kapott valódi sírkövet az Internet Explorer.

Hirdetés

A Microsoft nemrég véglegesen elengedte az Internet Explorer támogatását, hivatalosan is véget ért egy hosszú, mémekkel alaposan megtűzdelt időszak, mely során többen nevettek ezen a böngészőn, mint ahányan boldogan használták azt. 

Az Internet Explorer persze nem tűnt el nyom nélkül: 27 éves szolgálatát Dél-Koreában például egy valódi síremlékkel búcsúztatták.

Hirdetés

Persze nem egy igazi temetőben kapott sírhelyet az Internet Explorer. Az emlékművet egy kávézó tetőteraszán helyezte el Jung Ki-young dél-koreai szoftverfejlesztő. A sírkő 430 ezer wonba, vagyis nagyjából 127 ezer forintba került.

A fekete márvány sírkövön elhelyezett felirat szerint az Internet Explorer "remek eszköz volt arra, hogy letöltsünk más böngészőket". Kár is lenne ezzel a velős megállapítással vitába szállni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.