Hirdetés

Eltűnik a Twitter a kiöregedő iOS verziókról



|

Egészen pontosan iOS 11-en és ennél régebbi almás mobil rendszeren nem fut a csiripelős app.

Hirdetés

A Twitter App Store-os termékadatlapján jelent meg egy új verziófrissítési összefoglaló, amelyben egyértelműen szerepel, hogy az alkalmazás innentől nem futtatható iOS 11, vagy ennél régebbi iOS verzió alatt. Ha valaki továbbra is ragaszkodik a mikroblog használatához, legalább 12-ig frissítenie kell a rendszerét.

Hirdetés

Az iOS jelenleg a 13.5.1-es verziónál jár, míg a 14-es kiadás jelenleg béta változatban próbálgatható és valamikor ősszel várható az érkezése. A Twitter nem az első olyan szolgáltatás, amely bejelentette, hogy app formában már csak az újabb iOS verziókat támogatja (és egyébként sokan Androidon is hasonlóképpen igyekeznek a frissebb kiadások felé terelni mindenkit).

A jelenleg is forgalomban lévő Apple mobileszközök több mint 90 százalékán már az operációs rendszer 13-as kiadása fut, köszönhetően az Apple gyors és viszonylag szigorú frissítési gyakorlatának, szóval a Twitter mostani lépése legfeljebb azokat érintheti hátrányosan, akik valamilyen kifejezetten régi iPhone-t vagy iPadet használnak, amelyekre már nem adtak ki iOS 11-nél újabb frissítést.

Ha viszont valaki csak véletlenül, lustaságból, vagy "csakazértse" váltott idáig a iOS 11-ről, a telefon Beállítások > általános menüpontjában találja a Szoftverfrissítés menüpontot, ahol a Letöltés gombra koppintva máris megnyílik előtte egy csodás, új világ. Mondjuk érdemes előtte elmenteni valahová minden adatot.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.