Hirdetés

Eltűnő üzenetekkel újít a Telegram



|

A Snapchat többé nem radírozza ki az üzeneteket, a Telegram viszont épp most újított be ezzel a funkcióval.

Hirdetés

A Snapchat eredetileg azzal szerzett hírnevet, hogy az olvasás után 10 másodperccel automatikusan eltűnő üzenetek küldését és fogadását tette lehetővé. A fiatalok hamar megszerették, elvégre olyan dolgokat írhattak le, amelyeket amúgy nem tettek volna. 

Hirdetés

A Snapchat népszerűségének növekedésével új funkciók (történetek, szűrők, lencsék) érkeztek, míg végül a nagy újdonság az, hogy a Snapchat már nem tünteti el automatikusan az üzeneteket. A Telegram viszont épp most újított ezzel a funkcióval. 

A 4.2-es verzió lehetővé teszi egy időzítő beállítását, ami törli a fotókat és a videókat, amint a visszaszámláló eléri a 0-t. 

Az időzítő bármilyen fotóhoz és videóhoz beállítható a privát csevegés részen belül. Amint valaki képernyőképet próbál készíteni a tartalomról, a küldő fél erről értesítést kap. A Telegram-profilhoz immáron személyleírást is adhatunk, a görgetőterület nagyításával pedig könnyebb lett használni a matricákat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.