Hirdetés

Elvileg az 5G káros hatásai ellen adtak védelmet, közben kiderült, hogy radioaktívak



|

Ilyen az, mikor a butaság veszélyesebb, mint maga a félelem tárgya.

Hirdetés

Sajnos, ahogy az mindig lenni szokott, mikor valamilyen nagy újítás történik a számítástechnika világában, az 5G esetében is megjelentek a vészjósló szakértők, akik a láthatatlan ellenség legkülönfélébb káros hatásairól tájékoztatták az embereket. A rádióhullámok amúgy is népszerű témának számítanak az összeesküvés-elmélet rajongók köreiben, így pedig az új technológia ellen kiváltképp egyszerű volt hangolni az embereket.

Aztán persze megjelentek a megoldást kínáló nyakláncok, karkötők és egyéb ékszerek, amik ezt a szupergonosz erőt egy szempillantásra tudják hatástalanítani, mindössze néhány dollárért cserébe.

Hirdetés

Ha csak ennyi lenne a sztori, írni sem lenne érdemes róla, hiszen számtalan módon próbálják meg az interneten megrövidíteni a hiszékeny embereket. Ez az eset azonban nagyon más, mivel az 5G-t már számtalan kutatócsoport ártalmatlannak találta, ennek ellenére a világon több alkalommal is támadtak meg tornyokat, amik az új szabvány elérését tették lehetővé, sőt a koronavírussal is összefüggésbe hozták.

A történet fonákja az, hogy nem az 5G-ről, hanem annak (nem létező) káros hatásait ártalmatlanító eszközökről derült ki, bizony komoly veszélyt jelenthetnek a viselőjük életére. A holland nukleáris biztonságért és sugárvédelemért felelős szervezet (ANVS) figyelmeztetést adott ki 10 különféle anti-5G termékre, amik bizony káros ionizált sugárzást bocsátanak ki.

A termékek között találhatunk Energiapáncél-alvómaszkot, karkötőt és nyakláncot is, ezek pedig többnyire gyerekek számára is elérhetőek. A hatóságok azonnal felkeresték a forgalmazót, hogy hívja vissza a termékeket, állítsa le a forgalmazásukat és tájékoztasson minden vásárlót arról, hogy mit adott el nekik. Reméljük, hogy senkiben nem okoztak ezek a szuper eszközök maradandó kárt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.