Hirdetés

Elvileg így gyúrják át az Samsung S22 Ultra kameraszigetét



|

Ha bejön, ez lehet a Samsung első hasonló dizájnnal érkező csúcsmodellje.

Hirdetés

Nincs egy hónapja, hogy befutottak az első render képek a Samsung S22 Plus és Ultra modellekről, ezek azonban csak kiszivárgott információk alapján készült képek, így nem szabad közülük semmit tényként kezelni. Most új digitális tervek jelentek meg a Galaxy S22 Ultráról, amik hasonló előlappal és képernyővel érkeztek, a kamerasziget azonban más, mint a szeptemberi képeken.

Hirdetés

Az új terveket a LetsGoDigitalnak és a Technizo Conceptnek köszönhetjük, akik egy koreai szivárogtatótól szerezték a 3D-s modellek megalkotásához szükséges információt.

Az új képeken látható csepp jellegű kamera leosztás sosem jelent még meg a Samsung csúcsmodelljein, a Galaxy A32 azonban már alkalmazta ezt a megoldást. A LetsGoDigital azt is megerősítette, hogy a telefon Galaxy S22 Ultra néven érkezik, nem pedig Note 22 Ultra néven, ahogy azt néhányan pletykálták.

A telefon várhatóan egy 6,8-as AMOLED kijelzővel érkezik, amit egy 40 MP-es selfie kamera lyukaszt majd át. Hátul úgy tűnik nem lesz ott a Samsung új, 200 MP-es lencséje, helyette marad a 108 MP-es főkamera, mellette pedig egy 12 MP-es ultraszéles dolgozik majd.

A telefon egyik nagy dobása, hogy állítólag az AMD RDNA 2-es architektúrájára épülő GPU-val érkezik, amit Európában az Exynos 2200-as, a világ többi pontján pedig a Snapdragon 895-ös izzaszt majd.

Fun fact, és egyelőre ez sem kapott megerősítést, de úgy tűnik, hogy a kamerasziget azért lett kevésbé markáns, hogy súlyt takarítsanak meg a mostantól a telefonnal együtt érkező S Pen számára. Nektek bejönne egy ilyen S22 Ultra?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.