Hirdetés

Elvileg ilyen lesz a Nubia Red Magic 6 gamer mobil dizájnja



|

A jelek szerint egyből egy különleges kiadást leshetünk meg.

Hirdetés

Főként Kínában, de világszerte is akadnak olyan felhasználók, akik leginkább mobilon pörgetik kedvenc játékaikat, így egyáltalán nem mindegy, hogy milyen tulajdonságokkal rendelkezik az általuk birtokolt eszköz.

Az elmúlt években több gyártó is piacra dobott már olyan mobilokat, amelyek teljesítményük és egyéb funkcióik terén kifejezetten játékra lettek tervezve, és nagyon úgy tűnik, hogy a közeljövőben új termékkel bővül a piac ezen része.

Hirdetés

Már korábban is szóltak hírek arról, hogy friss eszközzel jelentkezhet a közeljövőben a ZTE-hez tartozó Nubia, és bizony egyre valószínűbbnek tűnik a Red Magic 6 telefon érkezése. Megjelent ugyanis az interneten egy kép, amin állítólag pontosan ezt a mobilt láthatjuk, illetve pontosabban egy Tencent Games-es kiadást.

Ha valóban az új kütyü van a képen, akkor dizájn terén elég sok minden változott elődjéhez képest, hiszen például vízszintesen helyezkednek el a kamerák. Időközben a Nubia feje, Ni Fei a Tencent sencseni főhadiszállásáról posztolt képet a Weibo-oldalán, ami azt bizonyíthatja, hogy valóban érkezik Tencent Games-es verzió a mobilból.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.