Hirdetés

Embert vitt a drón?



|

Újra előkerült egy videó, amelyben úgy tűnik, hogy a drón egy függőágyban fekvő embert cipel a város fölött.

Hirdetés

Furcsa dolgok terjednek a közösségi oldalakon - előkerült például egy áprilisi videó, amelyben látszólag egy függőágyban lévő embert cipel egy drón. A felvétel látványos, de persze nem minden az, aminek látszik. 

Hirdetés

A felvétel elvileg Grúziában készült, azonban a függőágyban lévő ember igazából egy próbababa. A drón persze valódi, de egy felnőtt embert nem bírna elvinni. 

Ugyan a drónok egyelőre nem cipelnek embereket, az ötlet azért elég ijesztő. Vannak persze, akik pihenésképp is szívesen kipróbálnának valami hasonlót. 

A drónnal repüléssel persze sokan megpróbálkoztak már, a YouTube-on nagy mennyiségben találhatóak őrült felvételek. Casey Neistat próbálkozása is látványos.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.