Hirdetés

Emlékszel még a klasszikus DVD-lejátszók képernyővédőjére? Már a Google-ből is előcsalhatod



|

Hihetetlen, hogy évtizedek alatt sem sikerült valamelyik sarokba érkeznie a DVD-logónak, és ha nosztalgiázni szeretnél, itt a Google easter eggje.

Hirdetés

Időről időre előáll valamilyen újabb easter eggel a Google azoknak a felhasználóknak, akik hajlandóak egy kis időt tölteni a keresési eredményeik között. A cég rendszeresen megemlékszik továbbá a fontosabb eseményekről és ünnepnapokról is minden országban.

Nem is olyan régen, a Bosszúállók fináléjával kapcsolatban például egy Thanos easter egg volt, mely aktiválásakor a keresésünk találatainak a fele eltűnt, épp ahogy a Marvel főgonosza akarná. Ilyen és ehhez hasonló rejtett apróságokból egy méretes lista található ide kattintva.

Hirdetés

Most a Google egy ikonikus képernyővédőt tett elérhetővé, amit jó eséllyel még azok is ismernek, akik már nem rendelkeztek annak idején DVD lejátszóval.

Az ide-oda pattogó DVD VIDEO logó helyett most a Google közismert felirata képes arra, hogy az őrületbe kergesse azokat, akik a tökéletes beérkezésre számítanak. Sokunknak van ismerőse, aki állítólag látta a sarokba érkezni a logót, bizonyítékot sajnos nem tudunk mutatni...

Az apró képernyővédő előhívásához nem kell más tennünk, mint rákeresünk a Google-ben a "dvd screensaver" kapcsolatra, majd várni egy kicsit.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.