Hirdetés

117 új emoji érkezik idén



|

Lesz tüdő, létra, és olaszos kéztartás is, mert ezek nélkül nem lehet teljes az életünk.

Hirdetés

2020 második felében, várhatóan szeptember-október folyamán jelennek meg az Emoji 13.0 újdonságai, miután a Unicode Consortium jóváhagyta a rajzokat, és megalapozza beépítésüket a március 10-re tervezett Unicode 13.0 frissítéssel. Természetesen most is csak az alapokat adják meg, a Facebook, az Apple, a Twitter és a Google alighanem saját variációkat készít, meg igazából mindenki, aki nem az alapokat használja.

Hirdetés

A 2020-as frissítésbe bekerült az ölelkezés, az olasz kéztartás (úgyis tudjátok, melyik lesz az), a fátyolos férfi és az öltönyös nő. Lesz továbbá gendersemleges változat Télapóból és Télanyóból (Mx. Claus), örömkönnyes arc, jegesmedve, fóka, mammut, légy, giliszta, sírkő, tüdő, szív, bubble tea, tangapapucs és vécépumpa. Az Emojipedia videójában láthatjuk az újdonságokat, a legtöbb szimbólumból többféle lesz elérhető, hogy mindenki a neki szimpatikus bőrszínt választhassa. 

Ti melyikre vártatok már régóta? Mit látnátok még?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.